Simply do and be the best

Online képzései rendszer

„Amit mérsz, azon lehet javítani!”

Hiszünk abban, hogy csak azon lehet javítani, amit pontosan mérünk! Így van ez az online tanulásnál is, ezért mérjük ki hány percig nézte meg az adott videót, milyen eredménnyel végezte el a tesztet / vizsgát, de készítünk statisztikát a videókról is, ha nem nézik végig, vajon tényleg azt és úgy mondjuk el, ahogy eredetileg gondoltuk?

A megfelelő időben a megfelelő információ

Fontos, hogy a résztvevőn ne egyszerre, ömlesztve kapják meg a teljes tananyagot, hanem folyamatosan azt, amire éppen szükségük van. A rendszer része egy automatikus e-mail küldő szolgáltatás, amely a beállított időközönként küld el egy-egy levelet az aktuális fókuszról és linket az ehhez tartozó tananyagról. Erre épülhet rá a személyes mentorálási folyamat.

A meglévő e-learning rendszert kiegészíti

Akár a megrendelő telephelyén felállítjuk a mobil green-box stúdiónkat, így a felvételek a résztvevő munkatársaktól kb. 1 óra időráfordítást igényelnek (előzetes felkészülés után). A portálon két típusú tananyagot használunk.

Havi díjas konstrukció

A DOBEDU rendszer egy havidíjas (SAAS – Software as a service) szolgáltatás,
amelyet egy egyszeri setup díj (cégre szabási díj) és az aktív felhasználók után havi licence-díj ellenében lehet igénybe venni.