Simply do and be the best

Referenciák

Tekintse meg néhány referenciánkat

BNI Oktatási Központ

Több mint 1000 felhasználóval, tagok, csoportvezetők és régióvezetők online képzése. A DOBEDU-t hozzákapcsoltuk a mentorálási folyamathoz, növelve az éves megújítást!

WIMB Tudásközpont

A repülőtéri kiszállítással foglalkozó partnerünk koordinátorainak és futárainak alapképzésével és értékelésével foglalkozunk. A cég nemzetközi terjeszkedéséhez, azonnal átadható know-how-ra van szüksége, a videótréningek tetszőleges nyelven feliratozhatók.

EU Akadémia

A munkaerő kölcsönzéssel, közvetítéssel és diákmunkával foglalkozó cég munkatársainak nagy része Y generációs munkavállaló, az online képzési forma náluk sokkal eredményesebb, mint a hagyományos oktatás. Másrészt a DOBEDU- nak köszönhetően a vezetők időráfordítása a betanulási képzésre 70%-al csökkent!

DIG Hungary Kft.

Ipari ingatlanok takarításával foglalkozó cég alapfolyamatait és az eltérő területekhez tartozó takarítási praktikáit rögzítettük videótréningek formájában, így egy új megbízásnál a konkrét feladatra felkészített munkatársakat delegálhatnak!

Ghibli Cégcsoport

A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó cégcsoport részéről 36 munkatárs vett részt a 30 videóból álló online Excel képzésen. A képzés elején egy szintfelmérő teszttel felmértük a munkatársak tudásszintjét majd ez alapján határoztuk meg az elvégzendő leckéket. Az online képzés következtében nem volt kiesett munkaidő!

Record Nyílászárók

A svájci tulajdonú cég, Magyarország piacvezető automata gyártó vállalata. A DOEBDU rendszer bevezetésének célja, hogy a belső képzési folyamata rendezett mederbe terelődjön, mindenki tudja a feladatát és ez mérhető legyen, folyamatossá tegye a jelenleg időszakos belső képzéseket, bent tartsa a szervezeten belül meglő tudást és tapasztalatot.

Neuron

A Neuron a piacon 1998 óta működő üzleti – on-line értékesítési és banki – megoldások fejlesztésével foglalkozó cég. A DOBEDU rendszer bevezetésének célja egyrészt, hogy a Neuron Akadémia meglévő élő képzései elérhetőek legyenek online formában is, másrészt a kollégák ne csak eseti módon részesüljenek a legfontosabb szakmai továbbképzésekben, hanem folyamatosan és mérhetően képezzék magukat

Inno-Comp Kft.

Az Inno-Comp Kft. 1999 januárjában jött létre Közép-Kelet-Európa első integrált polipropilén kompaundáló cégeként. A cég Budapesttől mintegy 200 km-re keletre, Tiszaújvárosban található. A DOBEDU rendszer segítségével oktatja a munkatársakat baleset megelőzés, mentési folyamatok, szabályzatokra, belső rendszerek és megnevezések használatára.

Kapcsolat

1145 Budapest
Szugló u. 9-15.

+36 70 634 7146

Írj nekünk