Simply do and be the best

Tréningek

MUNKAVÉDELEMI CSOMAG

A munkavállalóknak rendelkezni kell a munkavégzéshez szükséges ismeretekkel, melynek biztosítása céljából a munkáltató köteles munkavédelmi oktatást tartani.

BŐVEBBEN

KÉSZSÉGFEJLESZTŐ & VEZETŐI TRÉNINGEK

Sikeres vállalkozások alappilérei: víziótól és küldetéstől elkezdve a vezérség és vezetés, csapatéptésen, kommunikáción, marketingen és értékesítésen keresztül a franchise-ig.

BŐVEBBEN

INFORMATIKA

Microsoft Excel

Microsoft Excel képzés az alapoktól a függvényeken, számolásokon keresztül a kimutatásokig, letölthető jegyzetekkel és feladatokkal. Minden, ami a munkahelyi táblázatkezeléshez szükséges!

BŐVEBBEN

Microsoft Powerpoint

 Professzionális prezentációk készítése alapoktól az igényes grafikai és animációs megoldásokig. Prezentációs technikák, tartalmi ész esztétikai szempontok.

BŐVEBBEN

Microsoft Outlook Exchange

 Levelezés és csoportmunka Exchange alapokkal, beállítások, szabályok, értekezlet tervező. Feladatkiosztás, nyilvános mappák, jogosultság-kezelés.

BŐVEBBEN

Microsoft Word

Microsot Word az alapszintű betű- és bekezdés beállításoktól a professzionális ajánlatok és kördokumnetumok készítéséig.

BŐVEBBEN

Microsoft Access

 Adatbázisok tervezése és kulcsrakész kivitelezése, lekérdezések és jelentések, SQL alapok. Többfelhasználós rendszerek, osztott használat, csoportmunka.

BŐVEBBEN