AJÁNLÁSI RENDSZER COACHING PROGRAM: lépj a következő szintre a kapcsolatépítésben

Képezd magad profi kapcsolatépítővé a Dobedu Akadémia képzéseivel, tudásanyagaival

A networking nem egynyári kaland vagy szezonális kampány – üzleti stratégia, amit be kell építened a céged mindennapi működésébe. Nézd meg, milyen programokkal, tudásanyagokkal, képzésekkel segítjük azokat a vállalkozókat, akik repülőrajtot szeretnének venni az újraindulásnál.

Levente összefoglalja neked a lényeget

Ajánlási Rendszer Tréning (ART) – a networking művészete

Erre az 1+8 alkalmas, csoportos online tréningre akkor van szükséged, ha még nincs tudatosan felépített ajánlási rendszered. Az alapoktól indulunk és felhúzzuk azt a 9 pillért, amelyre egy professzionális networking stratégia épülhet – a tréning után pedig önállóan megtervezed és létre is hozod a saját cégedre, üzletedre szabott ajánlási rendszeredet.

A havi ritmusú képzést egy certifikált trénerünk tartja és speciális versenytilalmi megállapodással garantáljuk, hogy a résztvevők által megosztott üzleti titkok a képernyő “négy fala között” maradjanak.

Az első 50 perces alkalom díjmentes és mindenfajta kötelezettség nélkül kipróbálható. (Ha BNI tag vagy, akkor neked a teljes képzési sorozat ingyenes, nem BNI tagoknak a tréning díja 150 000 Ft+áfa.)

Ajánlási Rendszer Coaching (ARC) – egyéni fejlesztés a legjobbaktól

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha távolra akarsz jutni, menj társakkal. Mi a hosszútávra gyúrunk.

Ebben a 9, egyenként 60 perces alkalomból álló, egyéni coaching programban személyre szabott segítséget kapsz a saját ajánlási rendszered, networking stratégiád kidolgozásához, amely futószalagon szállítja számodra az ideális vevőket és a potenciális stratégiai partnereket.

A 9 személyes coaching alkalom mellett 9 leckéből álló online kurzussal segítünk abban, hogy profin, magabiztosan és eredményesen használd a különböző networking technikákat és az üzleti céljaidnak megfelelő eszközt válaszd a kapcsolatépítési tudástárból.

Ebben felkészült és az általunk tartott képzéseken is certifikált networking coachok lesznek a segítségedre – most gyorsan be is mutatom őket:

Networking coachok

simon_ildiko_victum

Simon Ildikó

ügyvezető, Victum

Simon Ildikó a Victum Tréning és Tanácsadó ügyvezetője, trénere. 2001 óta dolgozik vállalkozásokkal trénerként, coachként a vezetőfejlesztés, kommunikáció és a szervezetfejlesztés témáiban. A munkája nyomán csökken a fluktuáció, rendezettebbé, és ezáltal hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok, a vezető és a csapat időt és pénzt takarít meg. Hiszi, hogy a kihívások és a nehézségek tudatos leküzdése a fejlődés kulcsa, és partnereit abban segíti, hogy a tanultakat be is tudják építeni a mindennapi munkavégzésbe. Célja, hogy a magyar vállalkozások képesek legyenek alkalmazni a kölcsönös bizalmon alapuló ajánlási rendszereket, és értsék az “Aki ad, az nyer” filozófiát.

hohl-pus_veronika

dr. Hohl-Pus Veronika

jogász, business coach

Volt munkavállaló a versenyszférában, dolgozott köztisztviselőként. Saját tapasztalatból ismeri a tipikus munkahelyi problémákat, vezetői dilemmákat, a pályaváltás nehézségeit, a személyes fejlődés és önfejlesztés kérdéseit, az álláskeresés, a pályaválasztási és –váltás, az újrakezdés nehézségeit, a család vs. karrier dilemmáját.

Sokak életében nagy teher, ha a szakmai pályájuk új irányt vesz: legyen az egy új pozíció, vezetői kinevezés, vagy vállalkozásindítás. Az újdonság varázsa és öröme helyett, a nehézségek, a megélhetés anyagi terhe, a káosz és a teljesítménykényszer miatt veszítik el a kezdeti lelkesedésüket, égetik el az energiáikat. Veronika segít, hogy kialakítsd a stratégiád, egy élhető és fenntartható rendszert, így a munkában és magánéletben egyaránt minőségi időt töltve kamatoztasd az erősségeid.

Sonkoly Zsuzsa

a cégvezetők terapeutája

Zsuzsa a karrier és a magánélet egyensúlyának, harmóniájának hosszú távú megteremtésében segít. A BNI tagsága óta eljutott arra a szintre, ahol az ideális ügyfelek megtalálják, az ajánlási rendszer saját cégre való formálása, biztosítja az állandó ügyfélszerzés ritmusát. Vállalkozói kihívása, a "miért nem 48 órás egy nap", "minden feladatot én végzek állapot, melyből továbblépve egy vállalkozásfejlesztéssel új szinttel feljebb lép a cége.

Ajánlási Rendszer Coachként az 1-2. szintű vállalkozásoknak tud segíteni a továbblépésben. A változás mindig kényelmetlen és feszítő, de a networking a kulcs, hogy hatékonyabban és gyorsabban történhessen meg a kívánt változás.

veto-zsuzsa

Vető Zsuzsanna

üzleti coach

Zsuzsa hisz abban, hogy tudunk változtatni és hatékonyan tenni a változásért – az eddig meghozott döntéseink pont oda vezettek, ahol most vagyunk. Ha máshova szeretnénk eljutni, változtatni kell a döntéseinken (és érdemesen meghozni újakat is).

Mikro- és kisvállalkozó ügyfeleit abban támogatja, hogy a "valami nem jó" helyzetből eljussanak a letisztult cél megfogalmazásáig és megtalálják a célhoz elvezető utat. Közös munkájuk eredményeként az ügyfelei nyugodtabbak, emiatt a döntéseiket tudatosabban, gyorsabban hozzák meg, ami a vállalkozás eredményeiben is megmutatkozik.

giselle

Török Giselle

Török Ildikó Gizellát mindenki csak Gisellenek szólítja a BNI-ban (és az üzleti életben). Vállalkozások fejlesztésével foglalkozik, de sokszor coacholja is az ügyfeleit. Első diplomáját a Testnevelési Egyetemen szerezte szakedzőként, így igazi edzői mentalitásra számíthat aki vele tart.

Giselle egyébként közgazdász – több mint 15 éves üzleti tapasztalattal. Cége egyik mottója: kettőről az ötre. Jellemzően olyan vállalkozóknak tud jól segíteni, akik már túl vannak a start-up fázison és kettőről az ötre szeretnének eljutni. Miért? Mert az együttműködés végén, általában a cégek megháromszorozzák a bevételeiket.

Hogyan garantáljuk a networking coaching program eredményességét?

  • 100%-os pénzvisszafizetési garancia: ha nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a 4. alkalom végén visszakérheted a képzés teljes összegét (300 000 Ft+áfa).
  • Személyes szimpátia garancia: ha nincs meg a kémia közted és a coachod között, a program során egy alkalommal szabadon kérhetsz “edzőcserét” (és senki nem fog érte megharagudni).
  • Kockázatmentes kipróbálás: az első alkalom díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

ÉRDEKEL A PROGRAM!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és vegyél részt a következő díjmentes tájékoztatón! Küldd tovább ezt az oldalt üzleti ismerőseidnek, vállalkozó barátaidnak, akiknek hasznosak lehetnek ezek a tudásanyagok és kapcsolatépítési lehetőségek.

© 2019 - Minden jog fenntartva - networkingkonferencia.hu