Dinamikus, testreszabott v-learning megoldások cégek számára

A Dobedu módszertan segítségével 70-90%-as csökkenthető az új munkatársak betanítására fordított személyes idő!

Képzési módszertan vállalatok számára

A Dobedu módszertan segítségével 70-90%-kal csökkenthető az új munkatársak betanítására fordított személyes idő!

V-learning tartalom tervezés

A cég vezetésével szorosan együttműködünk annak érdekében, hogy megértsük a képzési igényeket és üzleti célokat. Ezután megtervezzük a cég videós oktatóanyagait.

Videós oktatóanyagok elkészítése

Cégéhez kitelepülve elkészítjük az oktatási anyagokat, ami segíteni fog az új munkaerő számára a leggyorsabb és leghatékonyabb betanulásban, valamint a meglévő munkafolyamatok oktatásában.

Vállalati oktatási platform

Az elkészült oktatóanyagokat feltöltjük a cégére szabott oktatási felületünkre, ahol vezetőként folyamatosan nyomon követheti, hogyan haladnak a munkavállalói az oktatási anyagokkal.

Képzési területek ahol segítünk

Új munkatársak betanítása

Vezetőként gyakran érezheti azt, hogy sokszor kell valamit újra és újra elmondani, esetleg az új munkatársak betanítására nincs elegendő idő, csak rohan a feladatok után? A Dobedu segítségével 70-90%-al csökkentheti a vezetők új munkatársak betanítására fordított személyes idejét.

EREDMÉNY: a betanulási program lerövidül és automatikussá válik, ezen túl az új munkatársak az első naptól kezdve pontosan tudják mit kell tenniük! 

Termékek és folyamatok oktatása

A termékek gyártásához tartozó feladatok és folyamatok részletes oktatása, ami alapján a munkatársak megtanulják kinek mikor és mit kell csinálnia! A termékek képzése szerves részét képezi a minőségirányításnak, termékminőségnek, panaszkezelésnek.

EREDMÉNY: minden terméknek és gyártásai folyamatnak elkészül a minőségirányítási rendszerhez kapcsolódó megfelelő képzési anyaga. 

Munkavédelmi oktatás

A munkavállalóknak rendelkeznie kell a munkavégzéshez szükséges ismeretekkel, melynek biztosítása céljából a munkáltató köteles munkavédelmi oktatást tartani.

EREDMÉNY: az éves kötelező munkavédelmi oktatáshoz nem kell külön tanácsadó céget fizetni, a képzés akár munkaidőn kívül is elvégezhető! 

Szoftverek oktatása

Szoftvercégek számára készített megoldásunk, amely által az ügyfelei egy videós oktatóplatformon keresztül tanulhatják meg a program használatát.

EREDMÉNY: a szoftver betanítása automatikusan történik. Így nem kell kifizetni a drága tanácsadói óradíjat, hogy az új ügyfelei megtanulják használni a programot.

Kinek ajánljuk a dobedu oktatási rendszert?

30 fő feletti vállalatoknak

Franchise vállalkozásoknak

Tréning
cégeknek

Szoftver
vállalatoknak

A DOBEDU OKTATÁSI RENDSZERÉVEL AZ ALÁBBI HASZNOKAT ÉRHETi EL

Gyorsabb növekedés az automatizálásnak köszönhetően

Egy képzési rendszer segítségével gyorsabban növekedhet. Ezentúl nem kell külön munkatárs a betanításra, mert azt a Dobedu rendszere nagy részben elvégzi a Vezetők helyett.

Szervezeti és személyes szinten mérhető fejlődés

A Traffic Light mérési módszerünknek köszönhetően nyomon követheti munkavállalói fejlődését. Pontosan látni fogja, mikor és milyen oktatóanyagot néztek meg, továbbá tesztek segítségével számon is kérheti az elsajátított anyagokat.

Oktatás bárhol és bármikor

Online oktatási felületünknek köszönhetően munkatársai bárhol és bármikor hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz. Így akár munkaidőn kívül is tudják képezni magukat.

Tűpontos információ átadás

Biztos lehet benne, hogy a munkatársai megkapnak minden információt. Nincs többé információ hiányból adódó hiba, hiszen egységesen mindenki ugyanazt a minőségű képzést kapja meg.

Elkötelezettek vagyunk a céges képzések irányában

Videó lejátszása

A munkavállalók leghatékonyabb integrálása és megtartása érdekében személyreszabott oktatóanyagokat tervezünk és fejlesztünk partnereink számára. Olyan képzési anyagokat dolgozunk ki, melyet ösztönzik és elkötelezetté teszik a munkavállalókat, valamint rengeteg  időt szabadítanak fel a vezetőik számára.

Elkötelezettségünket partnereink és több országos szervezet is értékelte, ennek eredményében az elmúlt 2 évben az alábbi elismeréseket nyertük el: Magyar Minőség eOktatás díj

Így dolgozunk a DOBEDU-NÁL

1. Képzési audit

Ez az első lépés a saját képzési rendszer irányába. Felmérjük a meglévő képzéseket, adunk egy átfogó képet a jelenlegi helyzetről és készítünk egy tervet, hogyan lehet hatékonyabbá tenni az oktatási folyamatot.

2. Dobedu Setup

Létrehozzuk a Dobedu- rendszert a CÉGNÉV.DOBEDU.HU oldalon a céges arculati elemekkel, jogosultságokkal, kimenő e-mailekkel, stb.

3. Tananyagok elkészítése

Ez egy közös munka a partnereinkkel, a képzési terv alapján megírjuk a forgatókönyveket, elkészítjük a videókat, teszteket, letölthető dokumentumokat és feltöltjük a Partnerünk Dobedu rendszerébe.

4. Start és aktivitás monitorozása

Kiküldjük a hozzáféréseket a felhasználóknak, majd folyamatosan nyomon követjük a képzési statisztikákat, figyeljük a tanulási szokásokat, kialakítjuk a professzionális Onboarding folyamatot.

Ügyfeleink véleménye

Jelentkezz az online bemutatóra

ONLINE BEMUTATÓ

Az online bemutatón munkatársunk bemutatja a Dobedu rendszerét, ahol láthatja milyen megoldásokkal tudunk szolgálni Önnek.

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk felkeresi Önt a megadott telefonszámon, hogy leegyeztessék az online bemutató időpontját.