Simply do and be the best

Dobedu módszertan

Ismerje meg, hogyan jön létre egy vállalat belső képzési folyamata

 

TovábbKapcsolat

A DOBEBDU módszertan három lényeges elemből áll:

      Online képzési portál

Akár a saját munkatársaidat szeretnéd képezni, akár képző cég vagy aki online tréninget szeretne piacra dobni, ÜLJÜNK LE EGY BESZÉLGETÉSRE!

       Képzési módszertan

A képzések gerincét a nagyon rövid, fókuszált 1-3 perces videótréningek alkotják, erre épülnek rá az önértékelő tesztek és vizsgák, ha szükséges letölthető dokumentumok, kézikönyvek. A módszertan másik fontos eleme a mérés, ki-mikor-mit nézett meg és milyen eredménnyel adott számot a tanultakról

           Tartalomkészítés

Mi készítjük el a videókat, sokszor egy zöld vászon elé állítva a szervezet vezetőit, majd mögötte különböző animációkkal, prezentációval erősítve meg a mondanivaló

Díjmentes felmérés és ajánlat

Akkor tudunk ajánlatot adni, ha látjuk a meglévő képzési folyamatát és oktatási anyagait és a meglévő kihívásokat ebben a témában. Jöjjön el hozzánk egy finom kávéra és egy beszélgetésre.

Tananyagok felvétele

A megrendelő telephelyén vesszük fel a tananyagokat. Segítünk a forgatókönyv megírásában, felkészítjük a résztvevőket a felvételre, tanácsot adunk a teljes képzési tartalom kialakításában. Az eredmény szenzációs: a vállalat tudása a fejekből a Dobedu rendszerbe kerül, átadhatóan és mérhetően.

Videók szerkesztése

A felvett nyersanyagból mi készítjük el a végleges oktatási videókat, háttér prezentációval animációkkal.

Feltöltés a dobedu rendszerbe

Nemcsak feltöltjük, de megírjuk a Dobedu felületen megjelenő kísérőszövegeket is, feltöltjük a segédanyagokat (PDF, XLS, DOC) így lesz teljeskörű a képzési tartalom.

Hatékonyság növekedés az oktatásban

“Hányszor kell még ugyanazt úja és újra elmondanom?” Ismerős ez a mondat? Egy vállalkozás akkor tud vállalattá nőni, ha rendszerei vannak, és a tudás azonnal átadható. 

Dobedu-t használó vállalatok száma

Elkészített videótréningek száma

Elérhető kész tréningek száma

Kapcsolat

1145 Budapest
Szugló u. 9-15.

+36 70 634 7146

Írj nekünk