Legyél Dobedu franchise partner

A Dobedu franchise egy olyan kulcsrakész üzleti modell, amivel kikerülheted a kezdő vállalkozásokra nehezedő terheket. Nem Neked kell kitalálni a terméket, know how-t,  a támogató rendszereket, hanem mindezt adminisztrációs és jogi háttérrel együtt készhez kapod. Már csak működtetni kell.

Mindezt egy Magyar Minőség eOktatás díjas márka alatt.

Legyél Dobedu franchise partner

A Dobedu franchise egy olyan kulcsrakész üzleti modell, amivel kikerülheted a kezdő vállalkozásokra nehezedő terheket. Nem Neked kell kitalálni a terméket, know how-t,  a támogató rendszereket, hanem mindezt adminisztrációs és jogi háttérrel együtt készhez kapod. Már csak működtetni kell.

Mindezt egy Magyar Minőség eOktatás díjas márka alatt.

KÉSZ RENDSZER A VÁLLALATOK KÉPZÉSI FOLYAMATAINAK AUTOMATIZÁLÁSÁRA

A Dobedu egy kész rendszer és módszertan Vállalatok/Szervezetek belső képzési folyamatinak automatizálására. Ha valamit sokszor el kell mondani egy szervezeten belül, akkor szükség van egy képzési rendszerre! A DOBEDU® egy képzési módszertan vállalatok számára, amelyben 3-5 perces videók, tesztek és letölthető segédanyagok segítségével adjuk át a cégen belüli információ 80-90%-át, így az egymásra fordított személyes idő sokkal hatékonyabb és rövidebb!

Olyan átvevő partnereket keresünk, akik imádnak videózni, szeretnek értékesíteni és főleg szeretnek értéket teremteni ügyfeleiknek és saját maguknak egyaránt.

Területi kizárólagosság

Megyei szinten és Budapesten kerülti szinten kizárólagosságot biztosítunk franchise partnereink számára.

Passzív bevétel

Előfizetéses termékből adódóan, ügyfeleidből folyamatos passzív bevételre tehetsz szert.

Az alábbi területeken keresünk Franchise partnereket

Magyarország megyeszékhelyeire* és Budapesti kerületekre keresünk partnereket területi kizárólagossággal.

*Baranya és Somogy megye kivételével

Ideális franchise partnerek

1-3 fős videós
cégek

Ha már készítettél esküvői videókat, marketing- és image videókat és szeretnéd bővíteni a szolgáltatásodat egy innovatív termékkel.

Értékesítők

Ha értékesítőként dolgozoldol évek óta és szeretnél egy olyan saját vállalkozást, ami már bizonyított a piacon.

Nagyvállalati középvezetők

Ha nagyvállalati középvezetőként dolgozol és szeretnél váltani, vállalkozóvá válni a vállalkozói kockázat minimálisra csökkentésével.

Milyen előnyöket kínál neked a Dobedu Franchise?

Kulcsrakész rendszer

A Dobedu egy kiforrott üzleti modell, ami már bizonyított a magyar piacon. Így nem kell semmit sem kitalálni, mert mindent tudásunkat és eszközünket a partnerünk kezébe adunk.

Folyamatos oktatás, hogy a legjobb eredményeket érd el

Az együttműködésünk kezdetekor egy többnapos képzés alkalmával átadunk minden fontos tudnivalót a franchise rendszer működtetésével kapcsolatban, majd folyamatos online tréningekkel és konzultációval segítjük a munkádat.

Elvégezzük helyetted az adminisztrációt

Partnereink számára megszüntetünk minden adminisztrációs terhet. Legyen az szerződéskötés, számlázás és minden céges adminisztráció.

Online rendszer használati hozzáférés és használati jog

Biztosítunk minden online rendszert ami a megfelelő működéshez szükséges.

Folyamatos bevétel az előfizetőkből

A Dobedu egyik bevételi forrása az előfizetésekből származik. Így ez egy folyamatos fix bevételt nyújt a partnereinknek, ami hónapról hónapra növekszik az új ügyfelek számával.

Elkötelezettek vagyunk a céges képzések irányában

Videó lejátszása

A munkavállalók leghatékonyabb integrálása és megtartása érdekében személyreszabott oktatóanyagokat tervezünk és fejlesztünk partnereink számára. Olyan képzési anyagokat dolgozunk ki, melyet ösztönzik és elkötelezetté teszik a munkavállalókat, valamint rengeteg  időt szabadítanak fel a vezetőik számára.

Elkötelezettségünket partnereink és több országos szervezet is értékelte, ennek eredményében az elmúlt 2 évben az alábbi elismeréseket nyertük el: Magyar Minőség eOktatás díj

Milyen feladatai vannak egy franchise partnernek?

1. Bemutatók szervezése

Megtalálni a potenciáli, célcsoportoknak megfelelő érdeklődőket és számukra bemutatót szervezni a Dobedu oktatási módszertanáról

2. Online bemutató

Megtartani a bemutatót, ahol bemutatod, hogyan épül fel a Dobedu oktatási rendszer a cég számára

3. Audit megtartása

Elkészíteni a leendő partner képzési auditját. Kiforrott módszertanunk alapján felméri a cég oktatási helyzetét és megoldást kínálni a Dobedu rendszerén keresztül.

4. Forgatás és feldolgozás

Az audit alapján meghatározott területekre leforgatni és megvágni a videókat, majd azt feltölteni a partner oktatási felületére.

Jelentkezz franchise partnernek

FRANCHISE BEMUTATÓ

Töltsd ki az űrlapot és munkatársunk felveszi a kapcsolatot veled megadott telefonszámon, hogy leegyeztessetek egy időpontot egy személyes találkozóra.

A személyes találkozón munkatársunk bemutatja a Dobedu rendszerét valamint a munkafolyamatunk egy részét. Amennyiben ezek alapján szimpatikus számodra a franchise a továbbiakban személyesen, titoktartási szerződé aláírását követően tudunk tárgyalni.