Kérj most DOBEDU® online bemutatót és demóvideóval ajándékozunk meg!

Kérj most DOBEDU® online bemutatót és demóvideóval ajándékozunk meg!

A DOBEDU® céged arculatát tükröző, bizonyított videó alapú oktatási rendszer, mely akár 50%-kal csökkenti a szoftverek személyes betanítási idejét. Ha szeptember 15-ig kérsz díjmentes online bemutatót, szoftvercégedre szabott demóvideót kapsz ajándékba!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hasznos kérdések és válaszok

Miért érdemes lecsapni a DOBEDU® demóvideóra?

Mert megmutathatod vele potenciális ügyfeleidnek, hogy milyen élményszerű és hatékony lesz szoftveretek videós oktatása. És mert te is könnyebben elképzelheted, hogy néz ki a DOBEDU® platform arculatotoknak megfelelő megjelenése. És azért is, mert mindez egyszeri alkalom – csak a 2020. szeptember 15-ig kért online bemutatókhoz készítünk demóvideókat.

Mit érdemes tudni a DOBEDU®-ról?

A DOBEDU® egy hazai fejlesztésű online képzési módszertan vállalatok részére, 2018-ban elnyerte a Magyar Minőség eOktatás díjat, 2019-ben pedig a MagyarBrands Pályázaton Innovatív Márka elismerést kapott. A v-learning rendszer számos területen bizonyított: a szoftverek mellett új munkatársak, termékek, folyamatok vagy éppen munkavédelmi ismeretek oktatásánál is.

Mi történik a díjmentes online bemutató során?

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és egyeztet egy mindkettőtöknek alkalmas időpontot. Az online konzultáción közelebbről is bemutatjuk a rendszert és választ adunk arra, hogyan segíthet a DOBEDU® szoftvered oktatási idejének csökkentésében. Minden információt megkapsz ahhoz, hogy eldöntsd, a személyes oktatás vagy a videós módszertan hatékonyabb céged számára. A találkozón a demóvideó készítését is megbeszéljük: mindössze néhány képre van szükség a szoftvered felhasználói felületéről. Az online konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Milyen szoftverekhez ajánlott a videós oktatási rendszer?

Gyakorlatilag bármilyenhez. Az elmúlt 5 évben készítettünk oktatási videókat vállalatirányítási és számlázószoftverhez épp úgy, mint felhőalapú informatikai megoldásokhoz, CRM-rendszerhez vagy éppen robotversenyhez. A videós oktatási rendszer bármilyen szoftver személyre szabott, online oktatására alkalmas – állíts bennünket kihívás elé!

ALAKÍTSD KI A CÉGED KÉPZÉSI RENDSZERÉT

Töltsd le a munkafüzetet, amely segít neked megalkotni a céged képzési rendszerét. Végigvezetünk azokon a lépéseken amik alapján mi is dolgozunk nap mint nap.