Ismerd meg a Dobedu-t és
csökkentsd szoftvered betanítási idejét 50%-kal!

A DOBEDU® videós oktatási rendszerrel felére csökkenhet szoftvered személyes betanítási ideje. Kérj online bemutatót és megmutatjuk, hogyan lehet a személyes oktatásra fordított időt radikálisan csökkenteni!

„Kell, hogy legyen egy jobb módszer”

Mit ad szoftvered ügyfeleidnek?

Átlátható vállalatirányítást, jobb ügyfélszolgálatot, pontosabb vezetői információkat, gördülékenyebb folyamatokat, nagyobb kontrollt, könnyebb számlázást? Vagy egészen egyedi igényeket szolgálsz ki? Bármilyen is legyen szoftvered, ahhoz, hogy elnyerd ügyfeleid bizalmát, egy valamit biztosan adnod kell még: a gyors betanulás lehetőségét.

Felkészültél rá, hogy felváltsd a személyes oktatást?

Bármilyen is legyen szoftvered, ahhoz, hogy elnyerd ügyfeleid bizalmát, biztosítanod kell a gyors betanulás lehetőségét. A hagyományos, személyes oktatás nemcsak nehezen kivitelezhető, de időigényes és költséges is. A felhasználók ráadásul nem saját ütemükben haladnak, egyéni teljesítményük is nehezen mérhető.

Itt az idő szoftvered betanításának újratervezésére!

Miért DOBEDU®?

A DOBEDU® cégre szabható, videó alapú oktatási rendszer, amellyel egyszerűen és mérhetően tanítható be szoftvered.

Miért hatékony?

0%

információátadás

A rövid, visszanézhető videókon alapuló kurzusokon mindenki ugyanolyan minőségű oktatást kap, miközben a saját ütemében tanulhat. Mindezt igen gyors beüzemelési idő mellett.

0%

mérhetőség

Traffic Light mérési rendszerünkkel nyomon követhető a haladás, a tudás elérése tesztekkel ellenőrizhető. Ügyfeled statisztikákat kap a tananyag megtekintéséről, a felhasználói aktivitásról.

0%

betanulási idő

A szoftvered oktatására fordított korábbi idő a videótréningekkel csökken, miközben az oktatás minősége és ügyfeleid elégedettsége jelentősen nő. Az e-oktatás szoftvere értékét is növeli.

Mi történik az online bemutatón?

1. ELŐSZÖR IS IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK.

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és egyeztet egy alkalmas időpontot. Az online találkozó előtt minden szükséges technikai információt megkapsz.
1

2. BEMUTATJUK AZ OKTATÁSI RENDSZERT.

Közelebbről is megismerheted a rendszert egy esettanulmányon keresztül, így még jobban el tudod képzelni, hogyan segíthet a Dobedu szoftvered oktatási idejének csökkentésében.
2

3. VÁLASZOLUNK KÉRDÉSEIDRE.

Minden információt megkapsz ahhoz, hogy eldöntsd, a személyes oktatás vagy a videós módszertan hatékonyabb céged számára. A demóvideó készítését is megbeszéljük: mindössze néhány képre lesz szükség szoftvered felhasználói felületéről.
3

Az online konzultáció díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Ügyfeleink véleménye

Kérj online bemutatót!

Képezz okosan: válts a hatékony, egyszerű, mérhető DOBEDU® videós oktatási rendszerre és csökkentsd szoftvered betanítási idejét 50%-kal.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Amit biztosan megkérdeznél

Mit érdemes még tudni a DOBEDU®-ról?

A DOBEDU® egy hazai fejlesztésű online képzési módszertan vállalatok részére, amely 2018-ban elnyerte a Magyar Minőség eOktatás díjat, 2019-ben pedig a MagyarBrands Pályázaton Innovatív Márka elismerést kapott. A v-learning rendszer számos területen bizonyított: a szoftverek mellett új munkatársak, termékek, folyamatok vagy éppen munkavédelmi ismeretek oktatásánál is.

Milyen szoftverekhez ajánlott a videós oktatási rendszer?

Gyakorlatilag bármilyenhez. Az elmúlt 5 évben készítettünk oktatási videókat vállalatirányítási és számlázószoftverhez épp úgy, mint felhőalapú informatikai megoldásokhoz, CRM-rendszerhez vagy éppen robotversenyhez. 

A videós oktatási rendszer bármilyen szoftver személyre szabott, online oktatására alkalmas – állíts bennünket kihívás elé!

Mi történik az online bemutató során?

Kollégánk felveszi a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és egyeztet egy mindkettőtöknek alkalmas időpontot. Az online konzultáción közelebbről is bemutatjuk a rendszert és választ adunk arra, hogyan segíthet a Dobedu szoftvered oktatási idejének csökkentésében. Minden információt megkapsz ahhoz, hogy eldöntsd, a személyes oktatás vagy a videós módszertan hatékonyabb céged számára. Az online konzultáció nem jár kötelezettséggel – dönteni ráérsz később.

Ki kezeli a későbbiekben a Dobedu oktatási rendszert?

A tananyagokat céged munkatársai kezelik, ehhez minden támogatást, jogosultságot megadunk. 

A felhasználókat (és az ő jogosultságaikat) azonban már a partnereid adják hozzá, így az ő ügyfeleikre hárul a betanulás felelőssége és saját kollégáik motiválása.

Miért érdemes lecsapni a DOBEDU® demóvideóra?

Mert megmutathatod vele potenciális ügyfeleidnek, hogy milyen élményszerű és hatékony lesz szoftveretek videós oktatása. És mert te is könnyebben elképzelheted, hogy néz ki a DOBEDU® platform arculatotoknak megfelelő megjelenése. És azért is, mert mindez egyszeri alkalom – csak a 2020. szeptember 15-ig kért online bemutatókhoz készítünk demóvideókat.

Milyen lépésekből áll az oktatási rendszer kiépítése?

  1. Az első lépés a díjmentes online bemutató. Egy esettanulmányon keresztül bemutatjuk, hogyan működik a videós rendszer, miért éri meg ebben gondolkodni. A beszélgetés során felteheted kérdéseidet, mindenről pontosan tájékoztatunk a menetrendtől az árakig.

  2. Ha a folytatás mellett döntesz, létrehozzuk a cégnév.dobedu.hu oldalon elérhető, zárt, felhőalapú, 100% biztonságos felületet. A platform saját arculatodat tükrözi, az oktatórendszert ügyfeleid így cégedhez kötik, érzik, hogy még többet adsz nekik, hosszú távon elköteleződnek.

  3. Tananyagok elkészítése. Módszertani támogatásunkkal rögzítitek a szoftver használatának bemutatását. A nyersanyagból közérthető, látványos, rövid, 3 perces oktatóvideókat készítünk, amelyeket feltöltünk a Dobedu rendszeredbe.

  4. A felhasználóidnak nem kell külön megtanulniuk a rendszer használatát, csak belépnek a bejelentkezési nevükkel, jelszavukkal és máris látják a hozzájuk rendelt kurzusokat.

Dashboard. A felhasználói statisztikákból kiderül, ki melyik tananyagot nézte meg, hogyan halad. A Dobedu v-learning rendszerben minden mérhető, követhető, ezáltal fejleszthető