Légy penge a szakterületeden!

 • Vállalkozó vagy?

   

 • Sokat dolgozol de nem vagy elégedett értékesítési eredményeddel?

   

 • Nem tudod pontosan megmondani, honnan jön a következő új ügyfeled?

   

 • Arra sem tudod a választ, hogy a mostani ügyfeleid miért döntöttek melletted?

Akkor ne hagyd ki a “Penge” programunkat!

A PENGE program azoknak a vállalkozóknak szól, akik vállalkozásból vállalatot szeretnének építeni, és ennek első lépése, hogy tökéletes értékesítési/ajánlási rendszert építsenek fel.

Kettő szuper “Penge” csomagot állítottunk neked össze, hogy tovább ne legyen kérdés, hogyan válhatsz a legélesebbé, saját üzleti pályádon!

Miért éri meg pengének lenni?

A mai világban már nem elég az, ha kiváló vagy a szakterületeden. Egy-egy szakterület nagy területet fed le általában. Egy ügyvéd foglalkozhat közbeszerzéssel, válással, adás-vételi szerződéssel, eu-s ügyekkel, büntetőjoggal, stb. De melyikben specialista? Mindegyikben? Azt kötve hiszem!

Specialistának lenni annyit tesz, mint imádni amit csinálsz és profinak lenni benne!

Legyél egy terület specialistája és erre építs fel egy értékesítési/ajánlási rendszert!

kik vagyunk mi?

Kircsi Levente

oktatási szakember, az elmúlt években több ezer vállalkozót képzett üzleti networkingre, vezetésre. A belső képzési rendszerek létrehozása mellett másik szakterülete az ajánlási rendszerek kialakítása, hogyan tud egy vállalkozó kizárólag ideális ügyfeleken keresztül bővülni, ki az igazi célcsoportja és milyen üzeneteket kell megfogalmazni annak érdekében, hogy valaki folyamatosan kapjon jobbnál jobb ajánlásokat. Nevéhez fűződik az Ajánlási Rendszer tréning és coaching programok kidolgozása.

 

Avidor András

több, mint 12 éve épít üzleti sikerközösségek hálózatát mint a világ legnagyobb üzleti ajánlásokra épülő szervezetének magyarországi igazgatója. 22 éves kora óta vezet csapatokat, részlegeket, köztük több harci egységet is éles bevetésen. Vezetésről, vezérségről, csapatok létrehozásáról, sikeres működtetéséről, több száz vezetőnek tart évente képzést itthon és külföldön egyaránt. 

Értékesítési tudását több New York-i best-sellerrel rendelkező értékesítőktől/vállalkozótól tanulta és tanulja. A mai napig ideje 10%-át aktív értékesítéssel tölti, mert egyébként nem tartaná magát hitelesnek.

 

Élezd meg magad!

Ha vállalkozol, valószínűleg profi vagy a saját szakterületeden. Válaszd a neked megfelelő csomagot és válj profi értékesítővé is!!! Építsd ki az ajánlási rendszeredet, hogy céged kizárólag ideális ügyfelekkel bővülhessen.

Élezési útmutató

Válaszd az “örök penge” csomagot, és élezd meg magad az 5+1 ajándék prémium kurzusunkkal, továbbá használd ki az ajándék könyvekben, és a 90 perces konzultációban rejlő lehetőségeket!

ÉRTÉKESÍTÉSI SZEMLÉLET ÉS GYAKORLAT

 1. lépés – tanulj meg végre rendesen értékesíteni. Nem eladni!Értéket teremteni az ügyfelednek és magadnak egyaránt!

Az értékesítés nem veleszületett képesség, vagy tehetség kérdése Az értékesítés egy kézzelfogható folyamat, amelynek szabályai vannak és gyakorlással bárki számára elsajátítható!!!

MARKETING ÉS ÁRAZÁS

 1. lépés – helyezd el magad a piacon és kérd meg érte azt az árat, amennyit ér!

Hogyan árazol? Hasra ütöttél és mondtál egy árat? Vagy csináltál piackutatást és a konkurenciához viszonyítva alakítottad ki az árképzésedet? Esetleg a beszerzési áradra tettél rá egy szerinted egészséges haszonkulcsot? Ezek a klasszikus árképzési technikák, kevesen áraznak viszont érték alapon, mekkora értéket teremtek ügyfeleimnek és hogyan tudom ezt az árat megvédeni?

PREZENTÁCIÓ

 1. lépés – nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.

Azért mert értesz valamihez, nem azt jelenti, hogy tudsz is róla beszélni. Megtanulni emberek előtt nyilvánosan beszélni és logikusan felépített előadásokat tartani a mai üzleti világ egyik legfontosabb elvárása. Rengeteg könyv foglalkozik prezentációs technikákkal de nagyon kevés említi a prezentáció alapelveit ami pedig kulcsa az “életeket megváltoztató előadásnak”.

AJÁNLÁSI RENDSZER FELÉPÍTÉSE – ÜZLETI NETWORKING

 1. lépés – tanulj az üzleti networkingről, értsd meg, hogy micsoda érték van a kapcsolati tőkében és készségszinten sajátítsd el az eszközeit.

 

Kértél már ajánlást a karácsonyi ebédnél, vagy a baráti beszélgetéseknél, vagy az iskolában a szülőtársaktól? Miért nem? Az üzleti networking nem eladásról szól, hanem arról hogy megfogalmazzuk a kihívásainkat és megtanulunk segítséget kérni hozzá! És persze adni is!

AJÁNLÁSI RENDSZER PROGRAM

 1. lépés – gondolkodj stratégiában és építsd fel az ajánlási rendszered!

 

A kurzus 9. fejezetben visz végig az ajánlástól az ajánlási rendszer kiépítéséig. Lásd magad az ügyfeleid szemével, mert amit csinálsz nap mint nap, az egyáltalán nem azonos azzal, mint amilyen értéket teremtesz másoknak.

A FRANCHISE

Bónusz képzés – kitaláltad már, hogyan akarsz növekedni? 

 

Újabb és újabb irodákat fogsz nyitni saját erőből, vagy esetleg bevonnál valakit, aki fizet azért(!), hogy veled dolgozhasson? Az Egyesül Államokban a cégek 74%-a tagja valamilyen franchise szervezetnek! Tedd a vállalkozásodat franchise kompatibilissé és növekedj akár nemzetközi szinten is!

Ajándék könyv és konzultáció
az "örök penge" csomag mellé!

A sikeres üzleti kapcsolatépítés több tekintetben is pusztán általános ismeretek szokatlan módon történő alkalmazásából áll. Az emberek többsége érti, hogy az üzleti kapcsolatépítés fontos a sikere szempontjából – csak éppen a kívánt eredmények eléréséhez szükséges lépésről lépésre szóló útmutatónak nincs a birtokában. Szinte senki sem használ olyan átfogó módszertant, amellyel a vállalkozását a gyakorlatban építi a tudatos üzleti kapcsolatépítésnek köszönhetően. Az üzleti kapcsolatépítés fontossága tehát közismert, míg a sikerhez szükséges módszertan kifejlesztése a nem ismert alkalmazás. Ha elolvasod ezt a könyvet, át fogod élni az üzleti kapcsolatépítés valódi lényegét és jelentését. A 29% A Megoldás két, minden vállalkozót és értékesítőt naponta foglalkoztató és egymással ütköző kérdésre ad választ: Hogyan tudok odafigyelni a már meglévő ügyfélkörömre, miközben új üzleteket keresek az üzleti kapcsolatépítéssel? Kinek tulajdonítsak nagyobb figyelmet: a meglévő ügyfeleimnek vagy az újaknak?

Olyan életet élsz, amilyet megálmodtál magadnak? Sokszor túlterheltnek érzed magad, esetleg nem vagy elég hatékony? Úgy érzed, nem vagy teljes mértékben elégedett azokkal az emberekkel, akik körülvesznek? Gondot okoz, hogy elérd az egyes életcéljaidat? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, még nincs ok az aggodalomra, van remény! Tudod, az életed minősége az életedben jelen lévő emberektől függ.

A KÖNYVBEN OLVASHATÓ EGYSZERŰ DE MEGRÁZÓ EREJŰ GONDOLATOK ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATHATJÁK AZ ÉLETEDET.

A Ki van a szobádban? megismertet azzal az elképzeléssel, hogy az életed olyan, mint egy szoba; egy szoba, ahova bárki, aki belép, az ott is marad örökre. Bár ez a gondolat félelmetesnek tűnik, a könyv megadja azokat az eszközöket és gyakorlatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy irányítsd a szobádat, és azt az életet élhesd, amelyre mindig is vágytál.
A kötet szakértők bevonásával készült, akik leírják, hogy az emberek olyan emlékeket hagynak maguk után benned, amelyek nem törölhetők, de kezelhetők. Úgy tudod kezelni őket, hogy meghatározod, mi az, ami igazán fontos számodra, s aztán meg tudod határozni, kinek a társaságában és hogyan töltsd el az idődet. Mostantól ne úgy élj, ahogy mások elvárják tőled! Alakítsd életed azáltal, hogy átveszed az irányítást a szobád felett. Úgy élj, ahogy eltervezted!

90 perc konzultáció Kircsi Leventével, a BNI oktatási igazgatójával, és a Dobedu Akadémia vezetőjével

Levente abban fog segíteni neked, hogy megnézzétek, most hogy állsz az ajánlási rendszer kialakításában és mik lennének a következő lépések amik mérhető eredményt hozhatnak! Leventét ismerve biztos fog adni házi feladatot is, amelyet számon fog kérni tőled!

© 2021 YODAFORCE Holding Kft. - Minden jog fenntartva