Mesterelme+ találkozó

 Az egy milliárd forint fölötti éves árbevételű vállalkozások vezetőinek exkluzív üzleti találkozója.

2022-ben is mesterelme találkozóra hívjuk üzleti partnereinket és barátainkat, akiknek a cége 1 milliárd Ft fölötti árbevételt produkált egy elmúlt évben.

Szeretném, ha te is köztük lennél!

Ezen a találkozón az ország legkiválóbb vezetői osztják meg egymással tapasztalataikat, tudásukat és kapcsolatrendszerüket. Mindezt az elegáns Hotelben, pazar vendéglátással, egy meglepetéselőadó társaságában. Rád is számítunk!

A kapcsolataid határoznak meg téged

Cégvezetőként, vállalkozóként, menedzserként a kapcsolataid mennyisége és minősége határozza meg az eredményességed. Ha széles és színes kapcsolatrendszered van, nincs olyan üzleti probléma, amit ne tudnál megoldani. Gyorsabban növekedhet a céged, és olcsóbban szerezhetsz több ügyfelet a konkurenseidnél.

A kapcsolatépítés alapelvei és technikái évezredek óta változatlanok.  Olyan közegben építhetsz kapcsolatokat, ahol igazán otthon érezheted magad, hiszen csak hozzád hasonló vezetőket látunk vendégül, akik nem azért érkeznek, hogy kérjenek tőled valamit, hanem a tudásukat, tapasztalatukat, kapcsolati tőkéjüket osztják meg veled.

Még soha nem volt ennyire egyszerű a minőségi kapcsolatépítés!

Itt senki nem akar levadászni

A találkozón senki nem akar tőled szívességet kérni. Nem kapsz percenként visszautasíthatatlan ajánlatokat. Nem akarnak neked eladni, nem kérnek tőled befektetést, és nem tukmálnak rád egy “fantasztikus terméket”.

Minden résztvevő járt már a cipődben; tudja, milyen kemény munka áll a sikereid mögött; és szívesen osztja meg veled a gondolatait, tudását, tapasztalatait. 

Ki tudna hasznosabb tanácsokat, értékesebb nézőpontokat adni az aktuális üzleti kihívásaidhoz, mint egy olyan vezető, aki talán néhány éve már megoldotta ugyanazt? 

Ha szeretnél egy olyan társaságban inspirálódni és kapcsolatokat építeni, ahol a vezetői magányról nemcsak olvastak a résztvevők, hanem naponta körülveszi őket, akkor jó helyen vagy.

Ez a te rendezvényed!

Mi vár rád a találkozón?

A mesterelme találkozó nem egy tipikus üzleti rendezvény. Ezeken a találkozókon végig azt fogod érezni, hogy jó helyen vagy!

Mesterelme módszertanú tudásmegosztás és tapasztalatcsere.

Félnapos networking ~35 hozzád hasonló, veled egy polcon lévő vállalkozóval.

Első osztályú vendéglátás, felséges ebéd és exkluzív rendezvényhelyszín.

Minőségi kapcsolatok, prémium rendezvényélmény – nyomulás nélkül.

Egy inspiráló meglepetéselőadás, amitől szárnyakat kap a céged.

A mesterelme találkozó előadói, szervezői és programja

Az üzleti találkozó meghívott előadója: Moldován András agrármilliárdos, a Mangal Ilona Sertéshízlalda Kft. tulajdonosa

Moldován András nevét az RTL Klubon futó, Cápák között című műsorban ismerte meg a szélesebb nyilvánosság. András 2002-ben alapította meg a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft-ét, amelynek eredeti célja mangalica tenyésztés volt, de nagyjából egy évtized után teljes egészében áttért a fehér sertés hízlalásra. A kapolyi saját telep 5000 férőhelyes, a 2016-ban indult integráció 40 000 állat egyidejű hízlalására alkalmas. Később megszületett a Mangold élelmiszer brand, majd több további márkanév, amelyek bekerültek a multinacionális élelmiszerhálózatokba is.

András cége a SteriClean Aqua kizárólagos hazai forgalmazója. A terméket a haszonállatokat érintő betegségek ellen hozták létre, részben a fertőzésmentes ivóvizet biztosítja az állatoknak, részben fertőtlenítőszerként szolgál.

Az általa tulajdonost Jack’s Burger láncnak 7 étterme van és 4 éve megalapította állattenyésztési szoftver-cégét, az Animalsoft Kft.-t. Komplex szoftvert fejlesztettek, mellyel nagyüzemi állattartó telepek működését és az állatok fejlődését lehet nyomon követni.

Előadásában arról fog beszélni, hogyan maximalizálhatod 2022-ben az értékesíted hatékonyságát.

Moldován András

Avidor András

A találkozó főszervezője és házigazdája: Avidor András, a BNI® Magyarország országos vezetője.

Avidor András 2007 óta tudatos kapcsolatépítő, 2008 óta a BNI® magyarországi vezetője, amely vezetésével a régió egyik legsikeresebb üzleti közösségévé vált 1100+ taggal, évente 8000 ügyfél kiszolgálásával és közel 50 milliárd Ft értékben generált üzlettel.

Rendszeres előadója hazai konferenciáknak, évente több mint 200 órányi tréninget tart, a nemzetközi franchise szövetség tagja.

Együtt. Jobban. Növekszünk.

Foglalja le helyét a találkozóra

A találkozó részvételi díja nettó 65 000 Ft (korábbi és jelenlegi PSC partnereknek, és BNI tagoknak nettó 50 000 Ft). Itt találod a regisztrációs űrlapot és az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az eseményre. A kitöltés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után munkatársaink személyesen is felveszik veled a kapcsolatot, hogy egyeztessék veled a számlázási részleteket és az eseményekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

© 2021 - Minden jog fenntartva - dobeduakademia.hu

ALAKÍTSD KI A CÉGED KÉPZÉSI RENDSZERÉT

Töltsd le a munkafüzetet, amely segít neked megalkotni a céged képzési rendszerét. Végigvezetünk azokon a lépéseken amik alapján mi is dolgozunk nap mint nap.