Ismerd meg a Dobedu-t és
csökkentsd szoftvered betanítási idejét 50%-kal!

A DOBEDU® videós oktatási rendszerrel felére csökkenhet szoftvered személyes betanítási ideje. Kérj online bemutatót és megmutatjuk, hogyan lehet a személyes oktatásra fordított időt radikálisan csökkenteni!

„Kell, hogy legyen egy jobb módszer”

Mit ad szoftvered ügyfeleidnek?

Átlátható vállalatirányítást, jobb ügyfélszolgálatot, pontosabb vezetői információkat, gördülékenyebb folyamatokat, nagyobb kontrollt, könnyebb számlázást? Vagy egészen egyedi igényeket szolgálsz ki? Bármilyen is legyen szoftvered, ahhoz, hogy elnyerd ügyfeleid bizalmát, egy valamit biztosan adnod kell még: a gyors betanulás lehetőségét.

Felkészültél rá, hogy felváltsd a személyes oktatást?

Bármilyen is legyen szoftvered, ahhoz, hogy elnyerd ügyfeleid bizalmát, biztosítanod kell a gyors betanulás lehetőségét. A hagyományos, személyes oktatás nemcsak nehezen kivitelezhető, de időigényes és költséges is. A felhasználók ráadásul nem saját ütemükben haladnak, egyéni teljesítményük is nehezen mérhető.

Itt az idő szoftvered betanításának újratervezésére!

Miért DOBEDU®?

A DOBEDU® cégre szabható, videó alapú oktatási rendszer, amellyel egyszerűen és mérhetően tanítható be szoftvered.

Miért hatékony?

0%

információátadás

A rövid, visszanézhető videókon alapuló kurzusokon mindenki ugyanolyan minőségű oktatást kap, miközben a saját ütemében tanulhat. Mindezt igen gyors beüzemelési idő mellett.

0%

mérhetőség

Traffic Light mérési rendszerünkkel nyomon követhető a haladás, a tudás elérése tesztekkel ellenőrizhető. Ügyfeled statisztikákat kap a tananyag megtekintéséről, a felhasználói aktivitásról.

0%

betanulási idő

A szoftvered oktatására fordított korábbi idő a videótréningekkel csökken, miközben az oktatás minősége és ügyfeleid elégedettsége jelentősen nő. Az e-oktatás szoftvere értékét is növeli.

Kérj online bemutatót!

Képezz okosan: válts a hatékony, egyszerű, mérhető DOBEDU® videós oktatási rendszerre és csökkentsd szoftvered betanítási idejét 50%-kal.